Skip to content

Политика за Поверителност

П.М. Трейдинг Къмпъни ООД разработва платформата на www.meaningfulshapes.com. 


Категории лични данни, които събира и обработва www.meaningfulshapes.com

Администраторът на лични данни в лицето на www.meaningfulshapes.com обработва само онези лични данни на своите ПОТРЕБИТЕЛИ, за които те в качеството си на физически лица са изрично уведомени или допълнително са изявили желание и предоставили своето съгласие.

www.meaningfulshapes.com събира и обработва единствено лични данни от т.нар. „обикновен” тип по смисъла на ЗЗЛД

www.meaningfulshapes.com не събира и обработва така наречените “чувствителни лични данни”

Събиране на информация

Ние събираме информация от теб, когато се регистрираш в нашия сайт, запишеш се за нашия имейл бюлетин, когато се вписваш в акаунта си и/или се отписваш. Събираната информация може да включва: име, имейл адрес, пол, телефонен номер, гео-локация, дата на раждане, номер на банкова сметка.

Освен това, автоматично приемаме и записваме информация от компютъра и браузъра ти, включително IP адрес и коя страница си поискал/а да се зареди.

Можем също така да наблюдаваме определена информация за теб, когато посещаваш и взаимодействаш с някоя от нашите услуги. Тази информация включва функциите, които използваш; връзките, върху които кликваш; често използвани термини за търсене; и как взаимодействаш с другите на услуги.

Допълнителна информация, която ние може да получим е също така и всякакво съдържание, което се публикува посредством www.malkatapanda.com. Това може да включва мнения, ревюта и препоръки, споделяния в социалните мрежи или отговори в анкетни форми, които се намират на www.malkatapanda.com.

Прозрачност и целесъобразност на личните данни, които използва www.meaningfulshapes.com

Всичко, което предоставяме на нашата аудитория е с цел да увеличим ползата за всеки един потребител на нашия уеб сайт.

По-персонализирана услуга от www.meaningfulshapes.com

 Алгоритъмът на www.malkatapanda.com работи на принципа, че колкото повече ползваш услугата, толкова по-конкретни и персонални оферти ще получиш, за да може изживяването на сайта да е максимално полезно за теб.

Това включва:

Достъп до препоръчано за теб съдържание;

Достъп до съдържание според местоположението ти;

Уверение, че получаваш съдържание подходящо за твоята възраст.

Какво включва нашето обещание за поверителност?

Нашето обещание за поверителност обхваща всичко за получаването, обработването и съхранението на личните ти данни.

Прозрачност – ние винаги обясняваме каква информация изискваме и съхраняваме. Ние събираме и обработваме данни само и единствено с цел да:

Да предоставим по-добра услуга;

Да увеличим полезността от използването на нашите услуги;

Да подсигурим отговорностите ни в полза на потребителските нужди.

Избор – от теб зависи как ще използваш предоставените от нас услуги. Ти можеш да изтриеш всички данни за теб по всяко време.

Доверие – т.к. Доверието ти е важно за нас, ние съхраняваме твоите данни стриктно и сигурно. Също така не предоставяме данни на непроверени партньори или външни източници.

За какво използваме твоите лични данни?

Как използваме информацията, която събираме, зависи отчасти от това кои услуги използваш, как ги използваш и какви са предпочитанията, които си споделил с нас.

По-долу са конкретните цели, за които използваме информацията, която събираме.

За научноизследователска и развойна дейност: Нашата цел е услугата ни да е максимално полезна за нашите потребители. Ние използваме колективни методи за това как хората използват нашите услуги, посредством нашия уебсайт, за да отстраняваме неизправностите и да идентифицираме тенденциите, употребата, моделите на дейност и областите за разширяване и подобряване на услугите.Също така, тестваме и анализираме някои нови функции с някои потребители, преди да стартираме функцията за всички потребители.

Услугата “Създаване на профил”: в тази форма се записват имена, електронна поща, пол, град. Допълнителна информация, която бихме могли да съхраняваме е: телефонен номер, адрес и дата на раждане. 

Посочените данни се събират с цел предоставянето на персонализирана и полезна за всеки потребител услуга.

Ние може да използваме данните за известие по имейл относно промени във функционалностите, услугите и условията за ползване на www.malkatapanda.com

Компанията може да използва телефонния номер за предоставянето на персонални оферти и други подходящи според нас специални предложения, както и като директен източник за въпроси с цел подобряване на предоставяната услуга.

www.meaningfulshapes.com не предоставя данните използвани от “Клиентски профил” на 3ти страни под никаква цялостна и конкретна форма.

Регистрация и оторизиране на профил чрез Facebook акаунт или Gmail акаунт, в който потребителите се съгласяват www.malkatapanda.com да получи достъп до информацията, спомената по-горе. Разликата със създаването на регулярен профил е, че не е нужно въвеждането на имейл, име и парола.

Също така имаш възможност да добавиш снимка в потребителския профил и други подробности към информацията, до която ние имаме достъп като предпочитани магазини и продукти. Ние следим твоите предпочитания в допълнителните настройки в услугата “Потребителски профил” с цел да ти предоставим най-полезната услуга, която да персонализираме точно за теб и твоите нужди.

Важни условия при създаването на профил в www.meaningfulshapes.com са:

Личният профил не може да се прехвърля на трети лица. Използването на няколко профила от едно и също лице е забранено и съответно срещу правилата на www.malkatapanda.com.

Реклама и ангажираност на потребителите с нашите услуги: Ние може да използваме твоите данни за контакт и информацията как използваш нашия уебсайт, за да изпращаме промоционални съобщения, които могат да бъдат от особен интерес. Това включва:съобщения по имейл, реклами на www.meaningfulshapes.com и/или на уебсайтове на други компании и приложения, както и на платформи като Facebook и Google. Тези съобщения са насочени към стимулиране на ангажираността и увеличаване на ползите, които получавате от услугите на нашия уебсайт, включително информация за нови функции, заявки за анкети, бюлетини и събития, за които смятаме, че ти може да се заинтересуваш. Също, така осъществяваме комуникация относно: нови оферти за продукти, промоции и конкурси. Можеш да контролираш получаването на тези съобщения, както е описано в условията на всяка комуникация.

Колко дълго съхраняваме посочените данни?

Обикновено ние пазим данните, които са посочени в тези форми толкова дълго, колкото потребител желае да ползва услугата.

Ако в период от 5 години, нямаме информация за вход в клиентски профил или отваряне на регулярен имейл, ние може да считаме, че ти вече не се интересуваш от предоставените услуги и да изтрием данните ти от нашите бази с данни.

Как събираме всички лични данни?

Събирането на личните данни обикновено става чрез уеб базирани форми, разположени на www.malkatapanda.com. За някои от услугите се изисква допълнително потвърждение чрез имейл.

www.malkatapanda.com не носи отговорност за данни, попълнени извън уебсайта, свързани по какъвто и да е начин с компанията.

Как съхраняваме твоите данни?

Предприели сме технически и организационни действия, за да защитим твоите данни от загуба, манипулация или неупълномощен достъп. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с напредъка и развитието на технологиите. Цялата информация се изпраща в криптирана форма, използвайки SSL.

www.meaningfulshapes.com използва за съхранение само сървъри, които са сертифицарани по стандарти за съхранение на лични данни. 

www.meaningfulshapes.com не разполага с физически записи на лични данни. Процесите по пренос на данни от една платформа в друга са изцяло автоматизирани. Никакви лични данни не се изпращат чрез физически източници.

Всяко лице, имащо достъп до лични данни е законово задължено да пази поверителност и да носи пряка отговорност за достъпните му по смисъла на закона за лични данни.

Каквито и предпазни мерки, предназначени да защитят личните данни на потребителите да бъдат осъществени, няма система за сигурност, която не може да бъде преодоляна. Поради присъщата природа на Интернет, не можем да гарантираме, че данните, предоставени и съхранявани онлайн са абсолютно и безусловно защитени от злонамерени атаки.

www.meaningfulshapes.com поема отговорност само за вреди, причинени:

Умишлено или поради груба небрежност от страна на www.malkatapanda.com или неговите оторизирани представители.  

www.meaningfulshapes.com Cashback не носи отговорност за качеството на продуктите, наличността и правилното им съхрание от страна на търговските вериги.

www.meaningfulshapes.com не носи отговорност за качеството на услугите и персонала в търговските обекти.

Как мога да видя какви лични данни се съхраняват за мен?

По всяко време всеки потребител има право да поиска информация какви данни съхраняваме. Ако данните са неточни, непълни или несъществени, можеш да поискаш да бъдат коригирани или премахнати. Не можем да премахнем данни, когато законът изисква да се съхранява информацията, напр. счетоводни правила или когато има и други легитимни основания за съхраняване на данните, например неуредени дългове. Може да оттеглиш по всяко време съгласието си да използваме данните ти за маркетингови цели.

Може да се свържеш с нас, като изпратиш имейл на hi@www.malkatapanda.com

Ще получиш отговор от нас в рамките на 2 седмици.

Споделяне на лични данни с трети страни?

Нашата компания предполага използването на лични данни в рамките на организацията, с изключение на случаи, в които се наложи споделянето на информация.

За такива случаи се взимат предвид следните обстоятелства:

Потребител ни помоли или ни даде разрешение;

Споделянето на консолидирана информация с трети страни, които ни помагат да работим, предоставяме, подобряваме, интегрираме, персонализираме, поддържаме и монетизираме нашите услуги;

При съгласие за получаването на маркетингови имейли и персонализирани услуги, за да ти покажем релевантни съобщения, предложения от уеб сайта или информиращи материали посредством социални мрежи;

В случай, че настъпи законово изискване или ако сметнем при необходимост, в случай на защита на собствените си права.

Връзки към сайтове на трети страни: www.malkatapanda.com може да включва връзки, които насочват към други уебсайтове или услуги, чиито практики за поверителност може да се различават от нашите. Ако предоставяш информация на някой от тези сайтове на трети страни, данните се управляват от техните правила за поверителност, а не от нашите. Препоръчваме, внимателно да се разглежда декларацията за поверителност на всеки уебсайт, който посещаваш.

Как мога да прекратя достъпа до личните ми данни?

Всеки потребител може лесно да изтрие акаунта си във www.malkatapanda.com, а също и да прекрати получаването на маркетингови и други материали от този тип.

Изтриването на потребителски профил става от страницата “Условия за ползване. Изберете опцията “Деактивирай профил”

В случай на изтриване на личния профил, губиш информацията в профила си, всички налични предпочитания и всякаква допълнителна информация, която си предоставил.

Прекратяване на маркетингови съобщения става чрез избиране на бутон “отпиши ме” в някой имейл и потвърждение в системата на www.meaningfulshapes.com.

Всеки потребител, предоставил съгласие относно използването на личните му данни, може да упражни правото си да бъде забравен във всеки един момент. Тази опция заличава всички лични данни по смисъла на тази политика за поверителност.

Опция “Забрави ме” е достъпна в потребителски профил с поле “Настройки” и през имейл изпратен до hi@www.malkatapanda.com.

Прекратяване на взаимоотношенията с www.meaningfulshapes.com

Всеки потребител може да пректрати отношенията си с www.malkatapanda.com по всяко време, като закрие профила си или като се свърже с нас по един от следните начини

E-mail: meaningfulshapes@gmail.com

Тел: 0877412383

Фирма: П.М. Трейдинг Къмпъни ООД

ЕИК: 205142429

Седалище: гр. Враца, ул. Искър 3 

Cookies

Бисквитките (cookies) представляват малки текстови файлове, които интернет сайтовете запаметяват във Вашия компютър посредством Вашия уеб браузър. Използвани още от средата на 90-те, те са едни от най-глобално използваните технологии в интернет. Бисквитките не могат бъдат използвани като преносител на вируси, а също така чрез тях не можем да получим достъп до Вашия харддиск. Затова ние не можем да четем каквато и да е информация на Вашия харддиск дори и там да се съхраняват бисквитки.

На бисквитките разчитат голяма част от основните функции на уеб сайтовете. Чрез тях става достъпно получаването на информация и онлайн реклама, която е много вероятно да бъде интересна и подходяща точно за Вас. От друга страна, без наличието на бисквитки не можете да пазарувате онлайн, защото те се използват за запаметяване на избраните продукти, добавени към Вашата потребителска кошница.

Бисквитките, използвани в www.malkatapanda.com, не събират Вашите лични данни или друг тип лична информация, като също така по никакъв начин не вредят на Вашия компютър, таблет или мобилен телефон. Целта, с която нашият сайт използва бисквитки, е да ни помогне да ви осигурим оптимално използване на интернет и от друга страна да подобри ефективността и функционалността на сайта. Тази част от нашата политика за поверителност ви осигурява ясна и изчерпателна информация за бисквитките, които използваме, и целите, за които се използват.

Каква е информацията, която ще бъде запазена от бисквитката?

Обикновено бисквитката запазва:

Името на уебсайта, от която е дошла;

Колко дълго бисквитката ще остане на вашия компютър или телефон;

Стойност – обикновено произволно генериран уникален номер.

Колко дълго остават бисквитките на вашия компютър?

Бисквитки на сесии – тези бисквитки траят до затваряне на браузъра. Те не се запазват на вашия твърд диск. Обикновено се използват за проследяване на страниците, които посещавате, за да може да се персонализира информацията за вас за това посещение.

Постоянни бисквитки – тези бисквитки се съхраняват на вашия твърд диск, докато ги изтриете или изтече срокът им. Те могат да се използват например за запомняне на вашите предпочитания, когато посетите сайта.

Приемане

Чрез използването на този уеб сайт, вие се съгласявате, че www.malkatapanda.com може да постави бисквитки във Вашия компютър или мобилно устройство.

Как използваме бисквитките

Бисквитки на страниците на www.malkatapanda.com изпълняват важни функции, те са начин за регистриране на предпочитаните настройки на потребителя при ползването на дадения сайт и осигуряват персонализирано и по-добро уеб съдържание. Например, когато пазарувате онлайн, те запомнят какво сте поставили в потребителската кошница, а когато използвате нашата онлайн поддръжка, те Ви дават възможност да изберете уред и да намерите по най-бързия начин отговорите, които търсите.

Друг тип бисквитки ни идват на помощ, за да разберем как уеб сайтовете ни се използват от посетителите. А стигайки до тази информация, можем да оптимизираме това, което правим онлайн. Тези бисквитки могат да ни кажат времето и продължителността на ползване, както и да предоставят информация за начина, по който посетителите навигират в уеб сайта. Важно е да отбележим още веднъж, че бисквитките не събират Вашата лична информация. Ето защо нашият маркетинг екип, който работи с инструментите за уеб анализи, не би могъл да ви идентифицира лично. Важното в случая са получените факти от типа: колко време е необходимо за зареждането на дадена уеб страница или какъв е типът информация, търсен най-много посетителите, също така времето и продължителността на ползване, както и предоставената информация за начина, по който посетителите навигират в уеб сайта. Тези бисквитки са ни от полза и тогава когато част от нашия уеб сайт не работи правилно. В тези случаи т.нар. cookies, ни позволяват да локализираме проблема и след това да го отстраним.

За да установим къде да позиционираме нашите онлайн реклами и да разберем колко добре работят те, използваме третият тип бисквитка. Задачата, която те изпълняват, е да ни информират, когато някоя от рекламите ни, поставени на друг сайт (например Google, Yahoo, etc.) препратят посетител към сайта на www.malkatapanda.com. Както останалите два типа, така и този не събира Ваша лична информация или данни.

Видове бисквитки, които www.meaningfulshapes.com използва

Използваните от нас бисквитки се разделят в две категории. Първите са бисквитките, поставени от нас или „собствени бисквитки“ , а другите са бисквитки, поставени от наши партньори – „бисквитки от трети страни“.

Собствени бисквитки

Основната функционалност на сайта ни в по-голямата си част зависи от бисквитките, поставени от нас. Те включват също и уеб аналитични бисквитки, които ни помагат, за да определим колко посетители посещават даден уеб сайт и колко често, също така за да съхраняваме предпочитанията на нашите потребителите, да проследяваме пътя и активността им в нашия уеб сайт и не на последно място за съхранение на елементите, избрани от клиентите на сайта.

Бисквитки от трети страни

Това са бисквитките, поставети от трети страни – наши избрани партньори, с които работим. Те също не събират и не изпращат никаква лична информация за вас. Онлайн въпросници или чат на живо, чрез който да получите отговор на всичките си въпроси – това са някои от полезните услуги, които те активизират. Рекламните мрежи, с които работим също могат да поставят бисквитки, чрез които да си набавят полезна информация, която ще им помогне да позиционират нашите онлайн реклами на най-подходящите места.

Бисквитки на социални мрежи

Чрез социални мрежи като Facebook и Twitter можете да споделите дадени страници на нашите уебсайтове. В тези случаи е добре да знаете, че подобни социални мрежи поставят свои собствени бисквитки, които ние не контролираме. Ето защо бихте могли да проверите техните уеб сайтове, за да разберете повече за политиката им за бисквитките.

Управление на бисквитките

Най-популярните уеб браузъри ви позволяват да управлявате бисквитките. Можете да изберете да приемете или отхвърлите всички бисквитки, или само специфични видове.

Какво се случва, ако отхвърлите всички бисквитки?

Ще можете да използвате някои части на нашите уеб сайтове, включително много от страниците с информация за последните продукти на www.malkatapanda.com. Но, ако забраните бисквитките, някои полезни секции няма да работят. Например, няма да можете да използвате онлайн поддръжката или да пазарувате. Освен това няма да може да се регистрирате за гаранцията на www.malkatapanda.com онлайн или да влезете в своя акаунт.

Как да управлявате бисквитките в различните уеб браузъри

За да намерите информация за това как да управлявате бисквитките в основните уеб браузъри, използвайте връзките по-долу. Дадените страници не са уеб сайтове на www.meaningfulshapes.com и всички са на английски език ( повечето имат опция за различни езици).

PC компютър и Mac компютър

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Safari

Мобилни устройства

Safari iOS

Android

Не сте сигурни с кой уеб браузър разполагате?

Ето как да разберете:

PC: отворете уеб браузъра и щракнете върху „Help“ (Помощ) в горната част на прозореца на браузъра. След това изберете „About“ (За). Трябва да се появи изскачащ прозорец с информация за вашия браузър.

Mac:отворете уеб браузъра и щракнете върху името му в горната част на екрана (напр. „Safari“ или „Firefox“). След това изберете „About“ (За). Трябва да се появи изскачащ прозорец с информация за Вашия браузър.

Мобилно устройство:Проверете името на приложението, което отваряте за сърфиране в интернет.

Повече информация за управление на бисквитките – www.allaboutcookies.org е полезен ресурс с много подробна информация за бисквитките и как да ги управлявате.

Ако желаете да разберете повече за отказването от пренасочваща или поведенческа реклама, посетете инициативата за мрежова реклама на адрес www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Отказ от използване на бисквитки

Ако желаете да заявите отказ от използването на бисквитки във Вашия браузър може да направите това чрез настройките на Вашия браузър разяснени по-горе или чрез инсталирането на Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Връзки към външни уеб сайтове

Моля, обърнете внимание, че www.malkatapanda.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб сайтове. Ние редовно актуализираме връзките на нашите уеб сайтове, но понякога съдържанието на външни сайтове може да е неактуално или неточно.

Какви данни събираме и защо

Ние събираме данни като например IP адреса на компютъра Ви, часа и датата, размерът на прехвърлените данни, уебсайта, от който сте дошли до нашия сайт, както и информация за операционната система и браузера, които използвате.

Този сайт използва:

Социални плъгини Facebook и Google+ :

Плъгините („plug-ins“) на социалните мрежи се използват на нашия сайт, особено плъгина „Харесвам“. Интернет сайтът на доставчика, т.е. Facebook.com, се управлява от Facebook Inc., 1601 Саут Калифорния Авеню, Пало Алто, Калифорния, 94304, САЩ. Плъгините обикновено са означени с логото на Facebook.

В допълнение към плъгините на Facebook, използваме и тези на Google+ (доставчик: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Следните обяснения по отношение на Facebook важат и за Google + със съответните промени. Ако посетите нашият сайт с плъгин, интернет браузъра Ви ще създаде линк към Facebook сървърите, а фактът, че сте посетили сайта ни ще бъде препратен на Facebook, дори и да не сте влезли във Facebook и независимо от това дали реално сте активирали плъгина, т.е. дали сте кликнали върху него.

Ако сте влезли в профила си във Facebook по време на посещението на нашия сайт, Facebook може да свърже достъпа до сайта ни с Вашия профил. Ако кликнете върху бутона „Харесвам“, това ще бъде предадено на Facebook и съхранено там, така че ще можете да споделите информацията „Харесвам“ с приятелите си във Facebook. Не можем да повлияем на естеството и обхвата на данните, които се предават на Facebook. Освен това не знаем точно какви Ваши данни се прехвърлят на Facebook и за какви цели Facebook използва тези данни. Във всеки случай се предават Вашият IP address и – според Facebook – информация за посетения сайт, датата и времето на посещение, както и друга свързана с браузера информация. Можете да намерите допълнителна информация за Facebook на http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084

Ако не искате Facebook да свързва посещението на нашия интернет сайт с Вашия Facebook профил, трябва да излезете от профила си, преди да влезете в нашия сайт.

 Facebook Connect

Facebook Connect е приложение, което позволява на потребителите да взаимодействат с нашия сайт чрез своите фейсбук профили. По този начин достъпът на потребителите до сайта е улеснен.

  Google+ Platform

Платформата Google+ е компютърният софтуер в допълнение към хардуерните ресурси, които Google използва, за да ни предостави своите услуги

  Facebook Custom Audience

Facebook Custom Audience представлява група от фейсбук потребители, които вече са запознати с нашия сайт. Използвайки Facebook Custom Audience, можем да достигнем до тях и да им показваме реклами във Фейсбук.

Електронен бюлетин

За да се запишете за нашия електронен бюлетин е необходимо да ни предоставите единствено адреса на Вашата електронна поща. Персонализиран потребителски профил не са създава.

С цел подобряване на функционалността и приспособяване на нашите бизнес и маркетинг дейности в съответствие с индивидуалните предпочитания на потребителите www.malkatapanda.com си запазва правото, с помощта на Google Analytics, да използва специфични бисквитки с уникални номера (User-ID) за потребителите записани за нашите имейл кампании. Тези бисквитки не предоставят лична информация и не биха могли да ви идентифицират лично.

Отписването от електронния ни бюлетин е възможно по всяко време. Вашият имейл адрес ще бъде деактивиран незабавно в списъка с получатели на електронния ни бюлетин и повече няма да получавате електронен бюлетин от нас.

  Google Adwords Conversion

Google Adwords Conversion Проследяването на конверсии е инструмент, който дава информация за това какво се случва, след като потребител е кликнал на някоя ваша реклама – независимо дали е закупил продукт, абонирал се е за имейл бюлетин, или е свалил вашето приложение. Когато потребител извърши действие, което вие определяте за важно, това действие се счита за конверсия.

Google Analytics

Този сайт използва Google Analytics, услуга за уеб анализ, предоставен от Google Inc. („Google“). Google Analytics използва бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на компютъра ви, за да анализира как потребителите използват сайта. Тези бисквитки се предават към сървъра на Google в САЩ и се съхраняват там. Бихме искали да отбележим, че ролята на Google Analytics на този сайт включва кода „gat._anonymizeIp();”, за да гарантира анонимния запис на IP адреси (т.нар. IP маскиране). С оглед анонимността на IP адресите, посещаващи този сайт, Вашият IP адрес е съкратен от Google на територията на ЕС и държавите по Договора за Европейската икономическа общност. Само в изключителни случаи пълният IP адрес се прехвърля на сървър на Google в САЩ и се съкращава там.

Повече информация относно правилата за поверителност на Google е на разположение на адрес: http://www.google.com/intl/de/privacypolicy.html#information.

  Google Analytics for Display Advertisers

За потребители, използващи функциите Google Analytics Display Advertiser, като например ремаркетинг, се прилага DoubleClick бисквитка в допълнение към останалите бисквитки описани в настоящия текст. За повече информация относно тази бисквитка посетете Google Advertising Privacy FAQ.

  Google Adsense

Google Adsense е платформа на Google, която позволява на сайтове от мрежата на Google да предоставят реклами с различно съдържание към всеки един индивидуален потребител.

  Ремаркетинг

Този сайт използва ремаркетинг с Google Analytics. Той помага да ви покажем подходящи реклами свързани с вашите интереси извън нашия сайт. Това се извършва с помощта на бисквитките. Можете да се откажете от бисквитката DoubleClick, като посетите страницата за отказване от реклама на Google.

  Google Syndication

Google Syndication е домейн на Google, който използваме за съхранение и зареждане на рекламно съдържание и други средства, свързани с рекламите за Google AdSense и DoubleClick. Платформата не използва никакви методи за следене на потребители.

  Google Tag Manager

Google Tag Manager е инструмент, който обединява нашите уебсайт тагове с един единствен фрагмент от код и по този начин ни позволява да управляваме всичко от мрежови интерфейс. Google Tag Мениджър е създаден, заради необходимостта от маркиране; работи не само с уебсайт тагове на Google, но и с други.

  Hotjar

Използваме услугата Hotjar, за да разберем как потребителите се придвижват и ориентират из отделните страници на сайта ни. Инструментът не идентифицира IP адресите на потребителите ни, което им позволява да останат анонимни.